دوره 1، شماره 3 - ( 6-1401 )                   جلد 1 شماره 3 صفحات 37-30 | برگشت به فهرست نسخه ها

Download citation:
Send citation to:

Sepehr V, Firouz H, Sharifi Z, Ghodrati Torbati A. Frequency and severity of Anxiety in patients with Atopic Dermatitis referred to dermatology clinic of 22 Bahman Hospital in Mashhad. Journal title 2022; 1 (3) :30-37
URL: http://jrhms.thums.ac.ir/article-1-43-fa.html
سپهر وحید، فیروز هما، شریفی زهرا، قدرتی تربتی عباس. بررسی شدت اضطراب و ارتباط آن با مشخصات دموگرافیک در بیماران مبتلا به درماتیت اتوپیک مراجعه کننده به کلینیک پوست بیمارستان 22 بهمن مشهد. عنوان نشریه. 1401; 1 (3) :30-37

URL: http://jrhms.thums.ac.ir/article-1-43-fa.html

گروه پرستاری، دانشکده پرستاری و مامایی، دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه، تربت حیدریه، ایران ، ghodratita171@yahoo.com
چکیده:   (448 مشاهده)
مقدمه: درماتیت آتوپیک یک بیماری مزمن و تحریک کننده پوستی است که سبب بروز اختلالات روان پزشکی می شود که شناخت عوامل موثر در بروز این عوارض امری ضروری است. هدف از این مطالعه نیز بررسی فراوانی و شدت اضطراب در بیماران مبتلا به درماتیت اتوپیک میباشد.
روش:  این مطالعه از نوع تحلیلی مقطعی می باشد که روی تعداد 76 بیمار  مبتلا به درماتیت اتوپیک به روش نمونه گیری در دسترس انجام گرفت. ابزار پژوهش پرسشنامه مشخصات دموگرافیک و پرسشنامه همیلتون بودند و از آزمون آماری کای اسکوئر و فیشر جهت تجزیه و تحلیل آماری استفاده شد.
یافته ها: میزان 2/38 % بیماران دارای درماتیت آتوپیک دارای اضطراب بودند. همچنین اضطراب با سن پایین، جنسیت دختر و تحصیلات بالا ارتباط معنادار داشت.
نتیجه گیری: با توجه به شیوع بالای اضطراب در بیماران دارای درماتیت آتوپیک و مشخص شدن فاکتورهای موثر در بروز بیشتر اضطراب، باید بیماران دارای درماتیت آتوپیک با ریسک بالاتر به درستی غربالگری شوند و اقدامات مشاوره روانشناختی و آموزشهای مناسب در کنار درمان استاندارد صورت گیرد.

متن کامل [PDF 828 kb]   (110 دریافت)
دریافت: 1402/7/8 | پذیرش: 1402/10/26 | انتشار: 1403/3/27

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

بازنشر اطلاعات

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به Journal of Research in Health and Medical Sciences می باشد.